Tranamarka Energipark er i år 50 år, og ønsker å markere dette sammen med hele energibransjen i Norge. De har dratt i gang en energimesse i samarbeid med leverandører og tjenestetilbydere, Energimessa vil bli avholdt 31. mai og 1. juni. Les mer om programmet på hjemme siden til arrangør, eller last ned programmet her: Program Energimesse Tranamarka 2023

EB Elektro stiller i samarbeid med Safegrid Oy. Vi vil ha et fokus på «Safegrid Intelligent Grid System» som hjelper system operatør med å lokalisere, forutse og forhindre feil i distribusjonsnettet og muliggjøre overgangen til et mer preventivt vedlikehold. Kort fortalt så består systemet av to forskjellige sensorer som kan settes opp AUS på kabel eller linje. Disse sender data til «GridGuardian» som er et GIS-basert, sanntids overvåkingssystem, dataene prosesseres og eventuelle feil i nettet vises i kart topologien med en nøyaktighet på under 100m.
Vi skal holde seminar om systemet under energimessa, og vil også kunne vise hvordan systemet fungerer via en demoklient vi har tilgang på som viser sanntidsdata fra et reelt finsk distribusjonsnett.

Overvåking av distribusjonsnettetTa kontakt med Jan Remi Nilsen hos EB Elektro hvis du har spørsmål rundt «Safegrid Intelligent Grid System».
Vi sees på Tranamarka Energipark!