Overvåking av distribusjonsnettet – lokaliser feilkilder i nettet med en nøyaktighet på under 100 meter!

Safegrid sitt Intelligent Grid System™ hjelper systemoperatør med å lokalisere, forutse og forhindre feil i nettet, og på denne måten kan systemoperatøren løse feilkilder som oppstår kjappere og generelt øke ytelsen i nettet mens man beveger seg mot et stadig mer preventivt vedlikehold av distribusjonsnettet.

  • Lokalisere feilkilder i nettet med en nøyaktighet på under 100 m.
  • Installeres uten nedetid i strømforsyningen.
  • Rask installasjon på om lag 30 minutter per sensor.
  • Frittstående system som kan integreres i SCADA om ønskelig.
  • Raskere FLISR (fault location, isolation, and service restoration).
  • Lavere SAIDI (system average interruption duration index) og SAIFI (system average interruption frequency index).

Safegrid Guardian DesktopSafegrid sitt Intelligent Grid System™ består av to forskjellige feilpassasjeindikator sensorer, hvorav Grayfox er designet for kabelovervåking, og Grayhawk er designet for overvåking av linjer, disse sensorene føler på magnetfeltet fra kabel/linje og sender denne dataen videre til GridGuardian som er hjernen i systemet, denne softwaren samler informasjonen fra alle sensorene og gir deg oversikten på nettets tilstand. Resultatet kan sees i et visuelt sanntidskart med tilgang på rapporter, alarmer med mer.

Se for deg å vite at feilen er innenfor disse tre-fire mastestrekkene, hvor mye raskere, enklere og riktig seksjonering og isolasjon av feilkilde kan utføres. Videre vil systemet gi informasjon om hva som er feilkilde, er det et tre på linja, en isolator som lekker strøm, eller en dårlig klemme? Montører som skal utbedre feilen kan forberede seg på situasjonen og er mye bedre stilt til å utbedre den når de når feilstedet.

 

Ta kontakt via mail eller telefon fra kontaktsiden, så følger vi opp!