Necks Industrial Metal Products, gjerne omtalt som NIMP er en søster bedrift av EB Elektro. De har siden de flyttet fra Sverige i 1993 vært lokalisert på samme sted i byen Torun som ligger i Polen. Fabrikken har med årene vokst seg ut av de gamle lokalene og det har vært behov for en større oppgradering.NIMP

Valget falt på å investere i flytting av fabrikken til en ny lokasjon noen kilometer fra den gamle, i løpet av 2020 flyttet NIMP og er nå fult oppe og går, hele flyttingen ble gjennomført mens driften gikk for fult, uten større forsinkelser.

Den nye fabrikken er bygget på et 26 000m2 stor tomt med god plass til prøvemontering og utendørs lagring, 4 000m2 produksjonslokale og innendørs lager, i tillegg er det administrasjonsbygg, eget test- og kvalitetssjekk-fasilitet. NIMP har nå fått en  moderne maskinpark med blant annet CNC kuttemaskin, sveiseroboter og maskiner for automatisert kutting og boring. Se en video tour av den nye fabrikken her!

Fabrikken med sine 100 erfarne ansatte leverer årlig ca. 3 000 tonn stålprodukter, alt fra smådeler som f.eks. bardunbolter, stag og festejern, til store konstruksjoner som master og innstrekkstativ. NIMP leverer til det Norske (EB Elektro AS), Svenske (Necks Electric AB) og Finske (Eurolaite OY) markedet via sine søsterbedrifter.

NIMPNIMP er nå rigget for fremtiden, og er i samarbeid med EB Elektro klare for å levere høykvalitetsprodukter til det Norske markedet i mange år fremover. Ta kontakt med oss hvis du har behov for ståldeler, alt fra smådeler til større konstruksjoner!