Nettverksuken – Kom innom vår stand i 2 etg!

Nettverksuken er det nye formatet hvor REN har samlet Teknisk konferanse og regionalnettsdagene under samme paraply med NM for lærlinger! Det vil også være fagkurs for montører som kjøres parallelt med de øvrige seminarene.

Fra EB Elektro vil dere på Nettverksuken møte Haakon Bjørge, Jan Remi Nilsen og daglig leder Nils Østnes. EB Elektro har et bredt produktspekter til strømnettet, enten det er innen linje, stasjon eller bane segmentet, i år vil vi fremheve vår nye satsing på Smartnett hvor vi har inngått et samarbeid med Safegrid fra Finland, vi får med oss Eero Paavilainen fra Safegrid og ser frem til å demonstrere hvordan systemet fungerer og svare på alle spørsmål dere måtte ha!

Vi ønsker også i år å legge litt fokus på at vi nå har levert 100 krafttransformatorer til det norske markedet, og vi er nå blitt en komplett leverandør av reservedeler for transformatorer.

REN NettverksukenVi håper også dere velger å nyte kaffen i papp-krusene vi har laget for anledningen i samarbeid med Maxeta!