Leveringsbetingelser og personvern

Last ned leveringsbetingelser fra EB Elektro.

Download EB Elektro general terms and conditions.

Personvernerklæring og cookies-bruk

Her får du informasjon om hvordan EB Elektro behandler (samler inn, lagrer og håndterer) personvernopplysningenr og hvilke rettigheter du har etter personvernlovgivningen.

 

Behandlingsansvarlig

EB Elektro AS er behandlingsansvarlig for personopplysninger og skal gi deg tilstrekkelig opplysninger så du vet hva som skjer og sikre opplysningene overfor andre.

 

Formål og opplysninger vi behandler

EB Elektro behandler opplysninger for å levere tjenester og drive virksomheten i henhold til avtale med kunder, regelverk og god forretningsskikk. Vi samler opplysninger om kunder, leverandører, informasjonskilder, media, interesseorganisasjoner, offentlige organisasjoner, samarbeidspartnere, medarbeidere hos disse, egne og potensielle medarbeidere.

Vi samler opplysninger om navn, firma, telefon/e-post/kontaktpunkter, nettsted, om hva vi har hatt kontakt om for å friske på hukommelsen, nettverk og bransje – men, ikke alltid dette om alle, bare når det er relevant. Vi samler ikke opplysninger som ikke er relevante.

 

Nettbasert behandling

Du kan frivillig gi EB Elektro personopplysninger via eb-elektro.no. Vi behandler uansett ikke annet enn det som er nevnt ovenfor.

Nettstedet vårt ligger hos ProISP og Viis administrerer det sammen med oss.

Informasjonskapsler • cookies

EB-elektro.no bruker cookies for å gi deg en bedre brukeropplevelse, hjelpe oss til generelt å målrette nettstedet bedre og levere markedsføring ut i fra dine interesser. Cookiesene (informasjonskapsler) er programvare som for eksempel gir oss statistikk på hvor ofte nettstedet vårt blir besøkt, fra hvilke deler av verden dette skjer og hvilke sider som blir lest.

eDM – nyhetsbrev

Vi sender nyhetsbrev til de som samtykker til å motta informasjon. E-post og eDM er naturlige informasjonskanaler til kunder og deres medarbeidere og vi ber derfor ikke om samtykkeerklæring fra disse.

 

Utlevering av personopplysninger og bruk av databehandlere

Noen ganger lurer kontaktene til EB Elektro på om vi har navn og kontaktdata til noen som det kan være nyttig for dem å ha kontakt med. Da vurderer vi om det vil være gjensidig nyttig med slik kontakt og deler i så fall kontaktdata. Vi gjør dette med forsiktighet. Folk med hjemmel i lov får opplysninger.

Per i dag er ikke eksterne involvert i administrasjon av våre datasystemer og dermed heller ikke persondata, bortsett fra revisor og regnskapsfører som vi har databehandleravtaler med. Dataene blir behandlet i EU/EØS. Gamle data slettes rutinemessig når de er frigitt fra lovpålagte lagringskrav.

 

Oppbevaringstid

Vi lagrer personopplysninger så lenge de er relevante og sletter regelmessig. Cookies-innsamlet informasjon slettes vanligvis etter to år.

 

Dine rettigheter og klager

Du kan kreve innsyn, retting eller sletting av opplysningene dine. Kontakt ossom dette hvis du vil.  Les mer om rettighetene dine hos Datatilsynet.  Der finner du også informasjon om hvordan du kan klage på EB Elektro hvis du mener at vi ikke behandler personopplysningene dine riktig.

 

Lagring og sikring

EB Elektro har rutiner som sikrer godt mot at personopplysninger kommer på avveie.

 

Forandringer

Dersom vi forandrer noe, vil EB Elektro oppdatere dette dokumentet. Siste oppdatering var 27. juni 2018.