Isolatorer til distribusjonsnett, regional- og sentralnett og jernbane

EB Elektro AS leverer ett bredt spekter av isolatorer i porselen, glass og kompositt i samarbeid med flere produsenter.

  • Oppheng- og støtteisolatorer til distribusjonsnett 12-36kV
  • Oppheng- og støtteisolatorer til regional og sentralnett 52-420kV
  • Utligger- og plattformisolatorer til trikk og jernbane 0,6-36kV

 

Støtteisolatorer i kompositt benyttes hovedsakelig i stasjonsanlegg i distribusjonsnett, transmisjonsnett (regionalnett og sentralnett), jernbane, trikk og T-bane. Isolatorene kan leveres i alle spenningsnivåer fra 0,6 til 420kV med de fleste belastningsverdier. Kompositt Isolatorene kan leveres med alle typer topp-, og bunnflenser. Standardisert farge er grå, men kan produseres i andre farger. Produseres iht gjeldende IEC normer.

Spenningsnivå 0,6kV – 420kV

Støtteisolatorer i porselen benyttes hovedsakelig i stasjonsanlegg i distribusjonsnett, transmisjonsnett (regionalnett og sentralnett), jernbane, trikk og T-bane. Isolatorene kan leveres i alle spenningsnivåer fra 12 til 420kV med de fleste belastningsverdier. Porselensisolatorene kan leveres med alle typer topp-, og bunnflenser. Standardiserte farger er grå og brun. Produseres iht gjeldende IEC normer.

Spenningsnivå 12kV – 420kV

Opphengs isolator produsert i kompositt benyttes hovedsakelig i oppheng av linjer både i distribusjons og transmisjonsnettet. (regionalnett og sentralnett). Det kan også benyttes på utendørs stasjonsanlegg. Isolatorene kan produseres etter de fleste belastningsverdier og elektriske spesifikasjoner som behøves. Sammen med opphengs materiell kan isolatorene leveres i alle slags konfigurasjoner. Isolatorene kan leveres med de fleste topp og bunnflenser. Standard farge er grå. Produseres iht gjeldende IEC normer.

Spenningsnivå 12kV – 420kV

Opphengs isolator produsert i glass benyttes hovedsakelig i kjeder for oppheng av line. Glassisolatorene leveres enkeltvis og settes sammen korrekt antall skåler for å håndtere spenningen som er på linjen isolatorene benyttes.
Glassisolatorene kan leveres med forskjellige mekaniske styrker fra 40kN til 400kN. Spenningsnivået møtes ved forskjellig antall skåler. Glassisolatorene kan også leveres med ett ytre silikonlag som gjør isolatorene mer holdbare i forurensede miljøer. Produseres iht gjeldende IEC normer.

Spenningsnivå 12kV – 420kV

Utliggerisolatorer for Jernbane i kompositt benyttes i all hovedsak på bane. Isolatorene leveres i forskjellige utforminger om det skal være rør/rør, rør/øye eller øye/øye. Isolatorene er produsert slik at de kan monteres på rør i forskjellige dimensjoner fra Ø42 til Ø70. Standard farge på isolatorene er grå og isolatorene produseres iht gjeldende IEC normer.

Spenningsnivå 17,5kV – 36kV

Støtteisolator for jernbane i kompositt benyttes hovedsakelig på stasjonsanlegg eller på linjene til jernbanen. Isolatorene kan leveres i alle spenningsnivåer fra 0,6 til 52kV med de fleste belastningsverdier. Kompositt Isolatorene kan leveres med alle typer topp-, og bunnflenser. Standardisert farge er grå, men kan produseres i andre farger. Produseres iht gjeldende IEC normer.

Spenningsnivå 0,6kV – 52kV