Elektriske vinsjer av typen PE1250 fra Tesmec forhandles kun via EB Elektro i Norge. Den elektriske vinsjen er en perfekt maskin for the grønne skiftet bygg- og anleggsnæringen, samt samfunnet for øvrig står ovenfor. Ingen utslipp og heller ingen støy – dette gir ikke bare bedre komfort for mannskapet, men gjør den spesielt godt egnet for bruk i urbane strøk og ved nattarbeid hvor man ikke har lov til å lage for mye støy.

Det at maskinen er utslippsfri er også en stor fordel ved arbeid i tunneller, gruver og andre steder med begrensede ventilasjonsmuligheter.

Elektriske vinsjer fra Tesmec kommer i to utgaver; PE1150, og PE1250 hvor da PE1250 er den kraftigste utgaven. For mer informasjon om elektriske vinsjer, og trekkeutstyr for øvrig ta kontakt med Nils Østnes, han var før sommerferien på besøk hos LOS Cable Solutions som testet PE1250 på Tronsholen transformatorstasjon, et prosjekt for Lyse. I denne sammenheng ble det laget en film som viser den elektriske vinsjen i bruk, filmen kan du se nederst i dette innlegget!

Vi håper alle har hatt en god sommer så langt, og at vi blir velsignet med litt godt vær utover sensommeren også!
Nøl ikke med å ta kontakt med oss, også med spørsmål rundt andre ting enn elektriske vinsjer. Vi er blitt en komplett leverandør av linje- og stasjonsmateriell til regional- og sentralnettet. I tillegg kan vi levere kontaktledningsmateriell til jernbane og sporvei, og har en del spesielle produktløsninger for distribusjonsnett!