EB Elektro AS overtar NETTseksjonering AS per 1 desember 2019.

Nils Østnes i BE Elektro setter stor pris på å ha fått Egil Repvik med på laget sitt. Østnes gjør det klart at det er innlysende at en slik kapasitet som alene, gjennom 19 år, har stått for markedsføring og utvikling for godt over 200 effektbryterløsninger til mer enn 50 elverk landet over, kan ha mye å tilføre i selskapet.

– Vi har stor tro på markedspotensialene for Skarptesthengere, Måleravregning i tilknytningspunkt for småkraftverk, og ikke minst fremtidsmulighetene for den svært avanserte og pålitelige effektbryteren GVR i Smarte nett.

De aller første GVR ble montert i 1997, og har overhodet ikke behøvd annet vedlikehold enn batteribytte hvert 10 år. Flere andre produsenter har kommet til, men så etter kort tid forsvunnet fra markedet.

Dette er produkter som passer godt sammen med EB Elektro sin eksisterende produktportefølje og vi gjøre oss til en enda mer komplett leverandør.

Daglig leder i Nettseksjonering Egil Repvik er svært tilfreds med å gå inn i EB Elektro for å jobbe der fremover med å sikre videreføring av sin portefølje og ekspertise. Alderen begynner å kreve sitt, og ikke minst kan han nå omsider berolige alle de av sine kunder som har spurt: «hva gjør vi når du er borte Egil; ‐ du lever jo tross alt ikke evig du heller».

EB Elektro Nettseksjonering utstyr for installasjon Waipp & Bourne Nettseksjonering